Şimdi Avustralya Zamanı

Avustralya doğal güzellikleri, ılıman iklimi, yüksek yaşam kalitesi, güvenli ve ekonomik hayat standartları ile çağımızın cazibe merkezlerinden biri haline gelmiştir. Birleşmiş Milletler tarafından açıklanan en yaşanılır ülkeler sıralamasında daima ilk 5 içinde yer alan Avustralya'nın ana dili İngilizce' dir. 20 milyon nüfusu ile canlı, enerjik ve sıcakkanlı bir ülkedir. Devasa parkları, temiz havası, hemen hiç tıkanmayan trafiği, geniş yolları, bahçeli ve en fazla iki katlı konutları, düşük suç oranları ile Avustralyalılar imrenilecek yaşam sürerler. Tropikal iklim yıl boyunca her türlü spor ve eğlence olanaklarını sunar.

Nüfusu farklı etnik kökenlerden ve 200 ayrı ülkeden gelen insanlardan oluşmaktadır. Avustralya 'çok kültürlülüğü' resmi politika olarak benimsemiştir. Böylece Avustralya'da yaşamanız durumunda farklılıklarınız yabancı olarak dışlanmanıza veya farklı muameleler ile karşılaşmanıza yol açmaz, aksine çok kültürlü dokunun parçası olarak kabul edilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Eğitim

Avustralya, ABD ve İngiltere gibi ülkelerle kıyaslandığında; yaşam kalitesi bu iki ülkeden daha iyi niteliklere sahip olup, maliyetler bakımından ise daha uygundur. Üniversiteler devlete bağlıdır ve bütçeden eğitime ayrılan pay dünyanın gelişmiş ülkeleri içerisinde Kanada ile birlikte oldukça yüksektir. Üniversiteler en son gelişmeleri sürekli takip eden teknoloji ve bilim merkezleridir.

İşte bu artı özellikleriyle uzun dönem dil okuluna gitmeyi hedefleyenler için hem ekonomik hem de kaliteli alternatifler sunan Avustralya merkezli Ability College, ATA Yurtdışı Eğitim aracılığıyla 20 saatlik genel ve 25 saatlik yoğun İngilizce kurslarına kayıt olan her öğrenciye %35 e varan indirim imkanları sunmaktadır. Kaliteli eğitimi ve zengin İngilizce kurs alternatifleri ile dikkat çeken bir dil okulu olan Ability College, ekonomik fiyatlarıyla da öğrencilerimize önemli avantajlar sağlamaktadır.

Aşağıda Ability College in kampanyalı fiyatlarını bulabilirsiniz.

Sydney - Genel İngilizce Kursu (20 saat/hafta)
1 - 24 hft - İndirimli 256 AU$ / hafta (% 20 indirim)
25 - 36 hft - İndirimli 248 AU$ / hafta (% 20 indirim)
37+ hft - İndirimli 225 AU$ / hafta (% 20 indirim)

Melbourne - Genel İngilizce Kursu (20 saat/hafta)
1 - 24 hft - İndirimli 255 AU$ / hafta (% 15 indirim)
25 - 36 hft - İndirimli 246 AU$ / hafta (% 15 indirim)
37+ hft - İndirimli 225 AU$ / hafta (% 15 indirim)

Ayrıca size bir güzel haber daha... Avustralya' ya eğitim amacıyla giden herkesin okullarına düzenli olarak devam etmek şartıyla yasal çalışma izni bulunmaktadır. Avustralya' da çalışarak okul ve yaşam giderlerinizi karşılama imkanına sahip olabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için ATA Yurtdışı Eğitim ofisleriyle irtibata geçiniz.

Yurtdışında Dil Okulları

İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Yeni Zelanda, İrlanda, Güney Afrika' da İngilizce kursları, İspanya, Arjantin, Küba, Meksika' da İspanyolca kursları, Almanya, Avusturya, İsviçre' de Almanca kursları, Fransa, Kanada ve İsviçre' de Fransızca kursları, İtalya' da İtalyanca kursları, Çin' de Çince kursları, Rusya ve Ukrayna' da Rusça kursları ve Japonya' da Japonca dil kurslarında öğrenim görmek isteyen adaylara ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak yardımcı olmaktadır. Yapmanız gereken tek şey karar vermek, siz kararınızı verin sonrası ATA Yurtdışı Eğitim güvencesiyle tahmin ettiğinizden çok daha kolay...